Klantervaringen

Autorijschool Idee scoort 5 van 5 sterren

score: 5/5 van 208 reviews

Wilt u uw ervaring met autorijschool Idee delen? Vul het formulier in en laat andere (potentiële) kandidaten weten wat ze kunnen verwachten van Autorijschool Idee!

De beoordelingen zijn gecontroleerd en geverifieerd op echtheid en lopen niet via Autorijschool Idee. Daarom zijn de beoordelingen eerlijk en betrouwbaar

Wil je zelf je beoordeling achterlaten?

Klik hier om je beoordeling achter te laten.


Klantervaring

Gezellige en leerzame lessen

Melanie, 16 november 2022

Super gezellige lessen, en heel erg leerzaam zodat je in 1x slaagt

Rijinstructeur heeft veel passie voor het vak

Jasper, 16 november 2022

Een hele goede rijschool. De rij instructeur heeft veel passie voor het vak en weet alles op een vriendelijke, rustige en professionele manier uit te leggen. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Vol vertrouwen ging ik het rijexamen aan, en slaagde ook in 1 keer. Heel erg bedankt!

Goede begeleiding bij faalangst

Evi Krouwel, 16 november 2022

Autorijschool IDEE is zeker aan te raden. Hele leerzame en fijne lessen gehad van Sabine. Ook bij faalangst erg goede begeleiding.

In 1 x geslaagd! Een aanrader

Klaske Griffioen, 14 november 2022

Hele leuke en leerzame lessen gehad met Sabine! En natuurlijk in 1x geslaagd, zeker een aanrader!!

Enorme leuke en leerzame lessen gehad

Marco, 11 november 2022

Enorme leuke en leerzame lessen gehad van Marco! Altijd flexibel en gezellig. Legde alles op een rustige manier uit waarbij ook nog eens je zelfvertrouwen in de auto groeit. Bedankt!!

Erg fijne lessen gehad.

Mees, 11 november 2022

Erg fijn les gehad van Marco, en in een keer geslaagd!

Super blij met Idee!

Robyn, 10 november 2022

Super blij met idee! Ze nemen alle tijd voor je en je krijgt goede en duidelijke instructies. Het is heel fijn dat je een vaste instructeur hebt die je thuis komt halen en brengen.

Erg professionele rijschool

Carel Meijer, 10 november 2022

Een erg professionele rijschool, veel vertrouwen en geduld met de leerling. Kortom: Erg fijne ervaring!

Goed voorbereid voor het examen

Frederique André, 10 november 2022

Heb een super leuke tijd gehad met Marco als rijinstructeur. Hij legde alles goed uit en heeft mij goed voorbereid voor het examen om uiteindelijk in 1x te kunnen slagen!!

🚗

Hele goede ervaring met deze rijschool

Charlotte, 2 november 2022

Hele goede ervaring met deze rijschool. Mijn rij instructeur, Maarten, was altijd erg geduldig en legde alles heel duidelijk en rustig uit. Heel erg bedankt!

Top rijschool

Sanne Hoogeveen, 1 november 2022

Top rijschool! Leuke gezellige rijlessen gehad.

Elke rijles zeer goed ervaren

Rick, 28 oktober 2022

Wat een top gozer Romano, ik heb elke rijles zeer goed ervaren. Altijd gezellig een babbeltje maken in de auto en zeer flexibel.

Top instructeur, Flexibele tijden!

Kim, 13 oktober 2022

Maarten was een top instructeur. Erg vriendelijk en gaf altijd goede feedback waardoor je echt het gevoel hebt dat je elke les stappen maakt. De flexibiliteit qua tijden werd erg gewaardeerd, hierdoor kon ik rijlessen goed combineren met mijn werk (houdt je alleen nog wel genoeg tijd voor jezelf over Maarten?).

In 1x geslaagd

Roos, 13 oktober 2022

In 1x geslaagd dankzij de lessen van Maarten!

Professioneel en Flexibel

Yza, 11 oktober 2022

Goede lessen gehad bij Marco! Professioneel en flexibel. In 1x geslaagd, bedankt voor de begeleiding!!

Beste rijschool van Breukelen!

Robbert van den Broek, 10 oktober 2022

Jerry dank voor je goede instructies!! De dames hebben het snel van je geleerd en we krijgen ook instructies van wat wij inmiddels allemaal verkeerd doen haha.

Fijne persoonlijke begeleiding

Max, 10 oktober 2022

Hele fijne persoonlijke begeleiding, in 1x geslaagd!

In 1 x geslaagd!

Bryant, 7 oktober 2022

Afgelopen maanden rijles van Romano gehad en ik 1x geslaagd. Zeer goede rij instructeur

👍🏼

Goed op examen voorbereid

David, 7 oktober 2022

In 1 x geslaagd! De rijlessen met Romano waren heel ontspannen, gezellig en vol vertrouwen. Ik ben echt goed op mijn examen voorbereid en ook nog op een leuke manier. Romano heeft me goed begeleid en er ook voor gezorgd dat ik al snel mijn tussentijdse toets kon doen en kon afrijden. Het formulier wat ze gebruiken met je voortgang erop is ook fijn. De tijden waarop ik kon lessen waren ook flexibel. Dus helemaal top!

Geweldige rijschool!

Thomas, 7 oktober 2022

Gewoon een geweldige rijschool waar je zeker weet dat je je rijbewijs gaat halen. Daarnaast ook heel gezellig en communicatie altijd goed!

Perfect op afrijden voorbereid, veel geleerd

Michael, 27 september 2022

Goede en gezellige lessen van Jerry! Perfect op het afrijden voorbereid en ontzettend veel van hem geleerd.

Hele fijne ervaring en in 1x geslaagd

Lora, 21 september 2022

Hele fijne ervaring gehad met mijn rijinstructeur Marco. Hij kan op een hele rustige, duidelijke en bovenal vriendelijke manier les geven. Ook hanteert hij een persoonlijke aanpak waarbij hij goed kijkt naar wat een individu nodig heeft om het rij examen te behalen. Je doet pas examen als je er echt helemaal klaar voor bent. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd :). Bedankt Marco!

Goede en gezellige rijlessen

Julia, 18 september 2022

Goede en gezellige rijlessen gehad van Sabine. Ik heb er veel geleerd en ben goed voorbereid. Ontzettend bedankt!

Rijschool IDEE is zeker een aanrader!

Milou, 15 september 2022

Rijschool IDEE is zeker een aanrader! Ik heb rijles gehad van marco en hij heeft mij erg goed begeleid tot het examen . Ik ben in 1 keer geslaagd!

Echt een aanrader

Ché, 15 september 2022

Echt een aanrader! Altijd leuke en leerzame lessen gehad van Jerry. Bedankt voor de leuke tijd!

Goede lessen gehad

Isa, 14 september 2022

Goede lessen gehad van Jerry. Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Uiteindelijk in 1 x geslaagd. Bedankt!

Goed en leerzaam

Joey Spithoven, 6 september 2022

De rijschool is een heel goed en leerzaam bedrijf en heel gezelig maar ze leggen je het ook supper goed en rustig uit ik vind het een top rijschool ps ik ben hier geslaaght

In 1 x mijn examen gehaald

Lieke, 5 september 2022

Ik heb les gehad van Marco. Mijn ervaring is zeer goed ik ben goed begeleid in de weg naar mijn examen. Om mijn zenuwen zo min mogelijk te maken werd er goed meegedacht in oplossingen en werd ik erg goed gerust gesteld. Ik heb mijn examen in 1x gehaald!!

Een absolute aanrader!

Emma Slokker, 26 augustus 2022

Rijschool IDEE is een absolute aanrader! Dankzij de goede en leerzame lessen van Jerry vandaag in één keer geslaagd. Bedankt voor deze gezellige tijd!

Zeker een aanrader!

Chelsey, 6 augustus 2022

Ik heb een hele fijne ervaring bij deze rijschool. Met de gezellige en leerzame rijlessen van Romano heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader!!!

Topervaring met IDEE!

Joren, 12 juli 2022

Topervaring met IDEE. Rijinstructeur Maarten heeft me uitstekend afgezet voor het rijexamen. Hij bereidde me stap voor stap tot in de puntjes voor. Naast de kwaliteit van de lessen, maak ik graag een compliment naar zijn keurige service en zijn flexibiliteit. Een rijinstructeur die zijn vak begrijpt en dat met veel passie uitdraagt.

Rij instructeur zijn is meer dan alleen maar iemand leren hoe te rijden

Joenoes Polnaya, 7 juli 2022

Na een aantal rij instructeurs versleten te hebben kwam ik uiteindelijk uit bij IDEE. Het is Mike gelukt om mijn moeilijke hoofd te prikkelen op de juiste manier. Hij heeft mij écht geleerd mezelf te vertrouwen. Rij instructeur zijn is meer dan alleen maar iemand leren hoe te rijden. Mike is ook nog eens mental coach! En dat was precies wat ik nodig had. Thanks voor alles gap, vanaf nu hoor ik jouw stem als ik in de auto zit. Hahaha!

Door goede begeleiding in 1 x geslaagd

Jip Kasmani, 6 juli 2022

Met een prettig en goed gevoel kijk ik terug naar mijn rijlessen bij Idee! Nadat mijn broer in 1 keer was geslaagd door de lessen van Mike heb ik ervoor gekozen om ook van Mike les te krijgen. Door de goede begeleiding ben ik ook in 1 keer geslaagd. De rijlessen heb ik als leuk, leerzaam en prettig ervaren. Ik zou dan ook zeker iedereen aanraden om bij deze rijschool les te gaan nemen!

Aanrader!

Geurtsen, 6 juli 2022

Echt aan te raden om bij hun je rijbewijs Te halen.

Met vlag en wimpel geslaagd

Finn Zweers, 6 juli 2022

En wat hebben Jerry en ik gelachen, zelf een spoedcursus gedaan en zojuist met vlag en wimpel geslaagd. Altijd leuk gehad en met traantjes in me ogen van het lachen, maar altijd wel goed blijven uitleggen en overal geweest waar ook het examen heeft plaatsgevonden. Kan niet anders zeggen dan als je nog iets zoekt, Doen bij Rijsschool Idee!

Autorijschool idee is een echte aanrader! 

Britt van Westing, 6 juli 2022

Autorijschool idee is een echte aanrader! Dankzij de leerzame en leuke lessen van Sabine, ben ik in 1x geslaagd. Ik vond het erg gezellig, maar vooral heel leerzaam. Bedankt voor de toffe tijd!

Aanrader!!

Julian, 6 juli 2022

Goeie duidelijke lessen Aanrader!!

Deze rijschool maakt echt het verschil.

Anja Vissser, 4 juli 2022

Ik schrijf nogmaal gesproken niet zo snel een recentie. Maar na een slechte ervaring via een vriendin terecht gekomen bij autorijschool Idee. Deze rijschool maakt echt het verschil. Mijn zoon heeft les gehad van Romano. Ik heb alleen maar lof gehoord. Vandaag is hij in 1 keer geslaagd. Geweldige rijschool. Heel erg aan te bevelen.

Leerzaam, Fijne sfeer, in 1 x geslaagd

Janna, 4 juli 2022

Ik kon snel terecht en heb fijne lessen gehad bij Nabil. In 1 x geslaagd. De lessen waren leerzaam en er hing een fijne sfeer!

In 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs!

Ruben, 4 juli 2022

Ik heb gereden bij Romano, super chille gozer en goede leraar. In 1x geslaagd voor me rijbewijs super top! Dankjewel idee

Zeker een aanrader!

Judith, 9 juni 2022

Super leuke en leerzame lessen gehad bij Romano. Het was altijd gezellig in de auto en er wordt goed en duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!!

Mijn ervaring met rijschool Idee is zeer positief

Laura, 6 juni 2022

Mijn ervaring met rijschool Idee is zeer positief. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Heel fijn les gehad van Romano. Hij legt duidelijk uit en neemt echt de tijd voor je. Hij was altijd relaxed en vrolijk waardoor de lessen voorbij vlogen. Heb nuttige tips en feedback gekregen en was daarom goed voorbereid op het examen.

Ondanks mijn faal angst ben ik in 1 keer gelaagd

Guusje Fleijsman, 17 mei 2022

Ik heb enorm veel mogen leren van Marco! Ik heb veel met hem kunnen lachen maar ook veel geleerd. Hij hield mijn tempo van leren aan en dat was erg fijn. Ondanks mijn faal angst ben ik in 1 keer gelaagd dankzij Marco!

Wat een fijne rijschool!

Marjan, 15 mei 2022

Wat een fijne rijschool. Gezellig en professioneel. Sabine ontzettend bedankt!!

Fijne en hele gezellige lessen

Zarah Vredeveldt, 13 mei 2022

Fijne en hele gezellige lessen gehad bij Sabine. Autorijden gaat makkelijker zonder erbij te praten, maar het is lastig stil te zijn als het zo gezellig is. Sabine heeft mij op de best mogelijke manier klaar gestoomd voor m’n examen. Met succes, want ik was in één keer geslaagd!

Femke, 13 mei 2022

Marco heeft me enorm goed geholpen. Ik vond rijlessen erg spanned en ik was erg onzeker achter het stuur. Samen hebben we langzamerhand mijn zelfvertrouwen opgebouwd waardoor ik nu mijn rijbewijs heb behaald. Ik ben Marco erg dankbaar en ik zou hem aan iedereen aanraden!

Super goede rijschool !

Pip, 13 mei 2022

Super goede rijschool! Erg fijne begeleiding en ondanks spanning in 1x geslaagd. Zeker een aanrader.

Hele goede ervaring met rijschool Idee

Tim, 12 mei 2022

Hele goede ervaring met rijschool Idee. Duidelijk waar je aan toe bent, fijne instructeurs en bovenal een goede rij sfeer in de auto tijdens de lessen.

Hele fijne lessen gehad

Jonas, 4 mei 2022

Hele fijne lessen gehad, veel eruit gehaald en heel ontspannen kunnen rijden! In 1x me examen gehaald! Bedankt voor alles 🙂

Hele fijne lesmethode

Marloes van der laan, 21 april 2022

Hele fijne lesmethode, denken goed mee en helpen met dingen die je moeilijk vindt of stress geven 🙂 en vooral bedankt voor de lessen aan Romano en Sabine!!

In 1 x mijn rijbewijs gehaald

Senne, 18 april 2022

Bij alle lessen heb ik mij heel erg op mijn gemak gevoeld en keek er dan ook altijd naar uit om te lessen. Hierdoor was ik ook niet zenuwachtig en heb daarom ook in 1x mijn rijbewijs gehaald. Hardstikke bedankt Sabine en Jerry!

Uitstekend

Katleen, 17 april 2022

Enorm te spreken over Rijschool Idee

Noah Hopper, 12 april 2022

Enorm te spreken over Rijschool Idee. Heb afgelopen jaar leerzame en leuke lessen gehad bij Sabine. Ik kan ook met blijdschap zeggen dat ik in 1 keer ben geslaagd! Zeker een aanrader om hier te lessen.

Zeer duidelijke uitleg en demonstraties. In 1 x geslaagd

Raphael de Boer, 10 april 2022

Super vriendelijke instructeurs waar altijd een gezellige gesprek mee kan worden gevoerd! Zeer duidelijke uitleg en demonstraties. Flexibel schema om af te spreken. Dankzij Nabil ben ik in 1 keer geslaagd!

De lessen waren leerzaam en gezellig

Jessie Verhoef, 4 april 2022

Door de lessen van Jerry durf ik nu zelfverzekerd en met vertrouwen achter het stuur te zitten. De lessen waren erg leerzaam, maar ook gezellig. Ik zat altijd met gemak achter het stuur. Bedankt voor alles!

In 1 x mijn rijbewijs gehaald!

Kaylee Kroon, 31 maart 2022

Een paar maanden terug durfden ik er niet eens over na te denken om achter een stuur te zitten. En nu kan ik zeggen dat ik na een half jaar rijden me rijbewijs gehaald heb. En dan ook nog in 1 keer!! Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij deze rijschool ben gaan lessen. Buiten het behalen van mijn rijbewijs heb ik ook een bak zelfvertrouwen gekregen. Sabine ik had dit niet zonder jou gekund!

Super rijschool

Sam Groeneveld, 21 maart 2022

Uitstekend

Yori, 17 maart 2022

Goede rijschool

Lucas, 17 maart 2022

Goede rijschool en in 1 keer geslaagd. Vriendelijke mensen.

Een aanrader deze rijschool

Lieke van Leeuwen, 16 maart 2022

Ik heb altijd weer wat nieuws geleerd tijdens de gezellige lessen. Ontzettend op mijn gemak gesteld en veel gelachen. Echt een aanrader deze rijschool. Bedankt voor alles Jerry!

In 1 x geslaagd

Kali den Heijer, 6 maart 2022

Ik reed bijna 20 jaar in Amerika maar ik moest leren hoe ik moet hier in Nederland rijden om mijn Nederlandse rijbewijs te halen. Jerry had goede en specifieke instructies voor mij. Ik heb mijn les in een mix van Engels en Nederlands gedaan. Ik was in een keer geslaagd!

Rijschool IDEE is een aanrader

Edwin Verhaegh, 4 maart 2022

Met dank aan Jerry , die ons drietal hiertoe gebracht heeft ! Gezellige uurtjes, in combinatie met je vakmanschap, vriendelijkheid en vooral “ dichtbij de leerling “ staan ! Super! Rijschool IDEE is een aanrader , een GOED IDEE!

Goede instructeur

NN, 4 maart 2022

Romano geeft goed les. Is duidelijk en in 1 keer geslaagd. Goede instructeur

Goede begeleiding

Mees Verhaegh, 3 maart 2022

Fijne rijlessen gehad, goede begeleiding en in een keer geslaagd!

Top Rijschool en rijinstructeur

Esmiranda Eijnthoven, 26 februari 2022

Onze zoon van 17 heeft sinds 1 maand les bij autorijschool Idee en komt elke rijles enthousiast thuis. Top rijschool en rij instructeur

Top Rijschool

Boudewijn, 23 februari 2022

Top rijschool. Hele fijne tijd gehad met Marco!

Veel geleerd

Bas van der Waarden, 22 februari 2022

Super gezellige en leuke lessen, veel geleerd en in een keer geslaagd. Bedankt Jerry.

Leerzame lessen

Floor, 21 februari 2022

Leuke, gezellige maar zeer leerzame lessen gehad.

Goed

Jonna Meesters, 16 februari 2022

Uitstekend

Noa Kunz, 14 februari 2022

Idee is zeker een aanrader

Youri de Leeuw, 10 februari 2022

Van Jerry les gehad, alles was top geregeld en hij gaf goed les. Idee is zeker een aanrader! Was in 1 keer geslaagd.

De lessen waren echt top

Jesse, 8 februari 2022

Het is jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven want de lessen waren echt top. Ik heb heel erg fijn gereden bij Marco en als het over moest had ik weer bij hem willen rijden. Heel erg bedankt.

Top Rijschool, echt een aanrader!

Nynke, 7 februari 2022

Les gehad van Marco en daarbij in 1 x geslaagd! Top rijschool! Praat je met volle moed door je rijlessen heen, ideaal! Echt een aanrader!!

Superfijne lessen

Max Carbo, 7 februari 2022

Superfijne lessen en kon zelfverzekerd mijn examen in om hem meteen te halen. Echt een aanrader

In 1x geslaagd

Michelle, 3 februari 2022

Ik heb les gekregen van Marco, ik voelde me vanaf moment 1 op mijn gemak! Door de goede hulp ben ik in 1x geslaagd!!

Helemaal top!

Puck van Ruissen, 28 januari 2022

Ik ben super tevreden! Er waren zeker wat hobbels in de weg (voor mij) naar het slagen, maar samen met Sabine hebben we het einde kunnen bereiken.
Super blij met deze rijschool en ook met Sabine;)!

Hele goede rijschool!

Amanda Hoogendijk, 4 januari 2022

Ik heb lessen gekregen van Romano, was helemaal top! Door de goede uitleg en hulp heb ik in 1x kunnen slagen!

Top Rijschool!

Mike van der Put, 24 december 2021

Les gehad van Romano… toffe relaxte gast.. ruimte om te lachen maar ook serieuze en leerzame lessen gehad! In 1x geslaagd binnen in mij rijpakket! Thnx Romano voor de fijne uurtjes! Geen gemopper niks!

Top

Anoniem, 9 december 2021

Gezellige rijleraar en super goede instructie tijdens de lessen. In 1x geslaagd. Zeker aan te raden!
Dank jullie wel.

Top lessen alles word rustig en en goed uitgelegd

Desmond Goes, 3 december 2021

Heb les gehad van Romano en hij legt alles super uit en ben daardoor in een keer geslaagd, super bedankt idee!

Geweldige rijschool!

Jamie Scheenhart, 30 november 2021

Autorijschool Idee is een geweldige rijschool! Tijdens de super gezellige en leerzame lessen met Jerry heb ik me goed kunnen voorbereiden op het praktijkexamen. Met als eindresultaat in 1x geslaagd te zijn. Autorijschool Idee is zeker aan te raden!

Wat een fijne rijschool!

Jenny Fokker, 29 november 2021

De afgelopen maanden heb ik Jerry als instructeur gehad. Wat fijn dat er ruimte is voor gezelligheid, maar er ondertussen zoveel geleerd wordt. Er wordt kritisch nagedacht over lesmomenten en jouw leertraject. Dank jullie wel!

Top Rijschool!

Sophie Vonk, 17 november 2021

Super fijne lessen gehad van Marco, er wordt goed de tijd voor je genomen. Duidelijk en goede uitleg en door dat alles in 1x me rijbewijs weten te halen! Zeker een aanrader voor iedereen!

In 1 x geslaagd

Mitko Talev, 17 november 2021

ik had rijles van Marco, hij neemt de tijd voor je, zijn manier van begeleiden is fijn en vriendelijk. Tijdens het auto rijden heb je een hele fijne en gezellige sfeer.

In 1 x geslaagd!

Famke de Haan, 16 november 2021

Comfortabele gezellige en gestructureerde lessen met Jerry. Rustige opbouw en goede commentaar. Heb geleerd vlot en vooral veilig te leren rijden en het rij-examen bevatte geen dingen die ik niet in zijn lessen heb geleerd. Heel tevreden!

Super fijne en flexibele autorijschool

Anoniem, 14 november 2021

Super fijne en flexibele autorijschool, ze denken ook heel fijn met je mee

Toppers

Bom Permketkjorn, 12 november 2021

Dankzij Jerry ben ik in 1x geslaagd! De lessen van Jerry waren altijd gezellig en leerzaam.

Goede rijschool

Stijn Altorffer, 11 november 2021

Ik had rijles van Mike en ging altijd graag naar de rijlessen toe. Het duurde wat langer dan gepland door Corona, maar ben alsnog in 1x keer geslaagd.

Hele fijne en goede lessen.

Sam Ouwerkerk, 11 november 2021

Super fijne en constructieve lessen. Jerry is een hele fijne intructeur die goede aanwijzingen geeft waar nodig maar ook laat blijken als iets goed gaat. Ik vond het fijn dat ik pas examen hoefde te doen toen ik daar echt klaar voor was. Zeker een aanrader!

In 1x geslaagd door de geweldige lessen bij Rijschool Idee

Max Kasmani, 11 november 2021

Mijn rijlessen bij Idee heb ik altijd als prettig ervaren. De lessen waren van hoge kwaliteit en alle theorie/praktijk werd op een fijne manier uitgelegd. De rijlessen heb ik als plezierlijk, leerzaam en prettig ervaren. Een aanrader voor eenieder!

Zeer goed!

Bart van Loo, 2 november 2021

Erg goede rijschool, professionele instructeur en ben in 1x geslaagd. Zou het zeker aanraden bij anderen die graag willen beginnen.

Fijne rijschool

Luuk Heus, 30 oktober 2021

Hele goede rijschool. Altijd een fijne sfeer in de auto waardoor ik mij erg op gemak voelde. Ook word alles heel duidelijk uitgelegd. Er is ook ruimte voor een grapje daardoor worden de lessen ook echt heel leuk.

Een goede ervaring met een fijne instructeur

Anoniem, 29 oktober 2021

Idee is een goede rijschool.

Deze rijschool is top!

Nick van Dijk, 22 september 2021

Dankzij de hulp van Marco ben ik in 1x geslaagd! De lessen van Marco waren altijd leerzaam en gezellig!

Geweldige en gezellige rijschool

Thomas van Rijnsoever, 15 september 2021

Dankzij de hulp, tips en gezelligheid van Marco heb ik zo fijn en snel mogelijk mijn rijbewijs gehaald. Ondanks Corona heb ik in 1 keer mijn theorie- én praktijkexamen gehaald!

Super toffe rijschool

Jesse reininga, 17 augustus 2021

Altijd alles duidelijk uitgelegd gekregen zeer leerzaam en altijd heel erg gezellig zeker een aanrader!!

Deze rijschool is geweldig, precies afgestemd op mijn wensen op

Pieter Hordijk, 23 juli 2021

Een hele fijne rijschool met de balans tussen positieve bekrachtiging en bewustwording van verbeterpunten.
Zeker aan te raden!

Een top rijschool die gezellig én educatief is

Mirko Talev, 17 juli 2021

De rij-instructeur zorgt voor een fijne sfeer in de auto en ik ging zelf daardoor nooit met tegenzin in de auto rijden. Dankzij hen kan ik nu veilig en zelfstandig autorijden. Top rijschool!

Geen betere rijschool kunnen bedenken!

Jim Stuurop, 12 juli 2021

Vanaf de eerste les voelde het echt alsof ik de rij-instructeur al langer kende. Fijne manier van lesgeven en een goede omgeving waarin je les krijgt. Dankzij Idee kan ik nu auto rijden. Top!

Gezellige en leerzame ritjes

Gijs Kloosterboer, 6 juli 2021

Ik heb een leuke ervaring gehad tijdens mijn rijlessen. Ik werd voor mijn gevoel op de juiste manier voorbereid voor het examen.

Hele gezellige rijschool

Keshia Scheurs, 4 juli 2021

Ik ben in 1x geslaagd met dank aan Jerry. Alle lessen waren erg gezellig, maar vooral ook leerzaam. Altijd goede feedback waar je veel van kan leren. Ik raad deze rijschool 100% aan! Leukste rijschool van Breukelen 😁

Heeel erg naar mijn zin gehad!

Ivo Vrolijk, 3 juli 2021

super goede rijschool heel veel lol gehad!!

Top rijschool!

Eliza Gels, 2 juli 2021

Ik heb met veel plezier bij deze rijschool gereden! Ik ben in één keer geslaagd dankzij Sabine. Was altijd gezellig en alles is netjes geregeld. Je hoort vaak verhalen van rijscholen waar het veel gedoe is, maar bij idee is het allemaal netjes geregeld. Ook tijdens de corona tijd hebben ze mij netjes op de hoogte gehouden. Ik ben zeker erg tevreden en heb een leuke tijd gehad. Dank je wel Sabine voor de leuke lessen!

Geweldige Rijschool!

Anoniem, 9 juni 2021

Ik kan rijschool IDEE aan iedereen aanraden! Ik ben in 1 keer geslaagd en de lessen van Jerry waren altijd erg gezellig!!

Super rijschool

Anoniem, 2 juni 2021

Er heerst een prettige sfeer in de auto en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik heb leuke en leerzame lessen gehad. Bedankt Marco!

Het ws super leerzaam, maar ook af en toe een dolletje :p

Daniël Nussbaum, 26 mei 2021

Het leren van iets nieuws is altijd lastig. Je bestuurt opeens een ding waar je altijd grote mensen in ziet rijden. Nu is het eindelijk zover, ik ben 20 en ik wil wat! Ik wil mijn rijbewijs halen! Nu heeft Jerry mij er goed doorheen geloodst. Soms was het *** en maakte ik fouten, maar daar leerde ik weer van en vertelde Jerry mij hoe ik het anders moest aanpakken! Maar ook was er tijd voor een grapje en een beetje grollen: “Kom op niet te lang die bochten in kijken, want de andere auto’s komen niet uit de lucht vallen”. “Daniël kijk eens breed en niet door een rietje” Dit heeft mij allemaal geholpen tot waar ik nu sta! Bedankt Jer voor het helpen en bedankt voor de leuke lessen 🙂

Plezierige, maar ook leerzame rijschool!Daniël NussbaumPlezierige, maar ook leerzame rijschool!

Sabine Heidman, 21 mei 2021

Ik heb een ontzettend leuke maar ook leerzame tijd gehad. Ik ben in 1 keer geslaagd door de goede en plezierige lessen van Sabine. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden.

Enorm goede, verantwoorde en gezellige rijschool!!!!

Vera Oussoren, 21 april 2021

Ik heb met veel plezier leren rijden bij IDEE en ben in 1 keer afgereden O.a. Te danken aan het vertrouwen van mijn rij instructeur Jerry die mij op een geleidelijke, maar toch vlotte manier heeft leren rijden en vooral heeft geleerd veel ervaring op te doen. Voor mijn examen zijn alle stappen en opties die tijdens het examen en in het verkeer kunnen voorkomen uitvoerig nagelopen , waardoor ik met volle zekerheid mijn examen in ging en deze succesvol heb weten af te ronden. Naast het goed leren van het bestuderen van de auto en het verkeer om me heen was elke les gezellig en keek ik altijd met veel plezier uit naar 1,5 uur lekker kletsen en rijden met Jerry. Heel erg bedankt IDEE en ik zou jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door !

Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad

Emmelie Hoogstraten, 21 april 2021

Hele goede rijschool! Altijd een goede de sfeer en gezelligheid in de auto. Ook veel persoonlijke aandacht en goede uitleg

Erg deskundig en vertrouwd geholpen!

Damon van Moorselaar, 12 april 2021

Erg deskundig en vertrouwd geholpen

Top Rijschool

Britt Attema, 13 april 2021

Altijd super gezellig in de auto van Marco. Ik ging met veel plezier naar de lessen en heb ook veel meer zelfvertrouwen gekregen. Bedankt!

Een vriendelijke en eerlijke rijopleiding

Jelmer Lamsma, 7 april 2021

Bij deze rijschool heb je vriendelijke instructeurs die rustig blijven en situaties goed herkennen. Ze zijn tevens wel eerlijk wanneer iets minder goed gaat en lossen dit goed op.

Een fijne ervaring met een gezellige instructeur

Tommy Ouwerkerk, 6 april 2021

Ik heb fijne lessen gehad en kan met vol zelfvertrouwen achter het stuur kruipen!

Hele goede, fijne, persoonlijke begeleiding!

Anoniem, 25 maart 2021

Hele goede fijne en persoonlijke begeleiding

Super goede rijschool!

Katoo Sluis, 16 maart 2021

Ik heb altijd leuke lessen gehad en kreeg altijd goede uitleg als ik het niet begreep! Ik ging met plezier naar de lessen toe!

Top rijschool! Goede begeleiding in het gehele proces!

Anoniem, 11 maart 2021

Super goede rijschool! Altijd goede begeleiding en een aardige en ervaren instructeur. Legt alles rustig en duidelijk uit en weet wanneer je klaar bent om af te rijden. En natuurlijk was het altijd weer gezellig om te rijden. Veel gelachen. Kortom, een echte aanrader!

Goede ervaring

Anoniem, 8 maart 2021

Goede ervaring gehad. Ik kreeg goede uitleg wanneer ik het niet begreep en heb altijd leuke lessen gehad. Super fijn!

Goede hulp bij voorbereiding van mijn examen

Dylan Quatfass, 4 maart 2021

Ik kreeg goede uitleg wanneer ik ernaar vroeg en ging met plezier naar de lessen toe. Snel hulp gekregen toen weer bekend werd dat er gereden mocht worden.

Goede ervaring

Anoniem, 10 december 2020

Goede ervaring gehad. Duidelijk en rustige uitleg maar ook gezellig. Echt super!

Fijne lessen gehad

Milan van der Wal, 9 december 2020

Bedankt!! Altijd fijne lessen gehad, ondanks dat ik het soms echt wel moeilijk vond. Ook kreeg ik goede aanwijzingen en verbeterpunten. Er was ook altijd tijd voor een leuk gesprek. Bedankt Jerry!

Top begeleiding, precies wat je nodig hebt

Van Rijnsoever, 9 december 2020

De lessen waren altijd gezellig en ik werd altijd super goed begeleid. Jerry geeft goeie feedback waar je echt wat aan hebt en waar je verder aan kunt werken. Heel erg bedankt voor de lessen! Nurkser veel kilometers gaan maken!

Top

Roelof Stegeman, 3 december 2020

De lessen van Roy en Jerry waren altijd heel duidelijk en in een aangename sfeer. Ze luisterden echt naar je en probeerde je echt persoonlijk verder te helpen. Zou me geen betere school kunnen inbeelden. Jerry en Roy bedankt!!

Super fijne rijschool

Mike Martens, 2 december 2020

Ik heb een top tijd gehad bij rijschool idee en een super ervaring op gelopen. Tijdens de lessen had ik het naar me zin en kon goed overweg met Jerry, ik had het niet alleen naar me zin maar maar de lessen waren ook duidelijk en kreeg goeie instructies ik ga nu opweg maar veilige kilometers dankjewel rijschool IDEE ik ga de lessen missen Jerry we gaan snel schaatsen.

Super fijne rijschool

Jenna Hahury, 1 december 2020

Met heel veel plezier, goede pep-talks en gezelligheid heb ik door Marco in een keer mijn rijbewijs gehaald!
Marco, heel erg bedankt, wat heb jij mij goed geholpen! Ik ga de leerzame lessen missen!

Top rijschool

Renee Lakmaker, 28 november 2020

Hele fijne en flexibele rijschool. Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald! Dankjewel Jerry voor de leuke en goede lessen! Je gaf duidelijke aanwijzingen, was altijd heel motiverend en vooral geduldig ;)) Top rijschool!

Fijne lessen!

Silke Peters, 26 november 2020

Altijd fijne lessen gehad! Ik kreeg duidelijke aanwijzingen en verbeterpunten. Er was ook altijd tijd voor een gezellig gesprek. Bedankt Marco! In één keer geslaagd!

Leerzame en gezellige tijd!

Qia van Tienen, 23 november 2020

Ik heb altijd leerzame en gezellige lessen gehad. Mijn instructeur gaf duidelijke aanwijzingen. Super rijschool! Hartstikke bedankt Marco!

Ik heb een hele fijne leerzame tijd gehad!

Femke Verkaik, 19 november 2020

Ik heb les gehad van Sabine en dat is me heel erg goed bevallen! Ik had echt moeite met het rijden en vooral met het verkeersinzicht. Hierbij ben ik zeer goed geholpen en heb ik mijn rijbewijs gehaald! De lessen waren erg leerzaam maar ook heel gezellig omdat er serieus geleerd word maar er ook plek is voor een grapje tussendoor!
Dankjewel Sabine!

Gezellige en leerzame lessen!

Donna Arends, 18 november 2020

De rijlessen waren altijd heel leerzaam, de instructeur had veel geduld en alles werd duidelijk uitgelegd. Daarnaast voelde ik me tijdens de lessen altijd erg op me gemak. Bedankt Jerry!

Fijne en leerzame ervaring

Anoniem, 17 november 2020

Hele fijne rijschool. Ik heb door Marco veel geleerd en vertrouwen in mezelf gekregen tijdens het rijden. Door de persoonlijke aanpak kon ik me goed focussen op mijn verbeterpunten en maakte ik een groei door. Daardoor ben ik ook in 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt!!

Aardig en altijd geduldig

Milan van der Wal, 17 november 2020

Altijd geduldig met je, leggen het graag nog eens uit en laten het zelfs even zien. Toffe sfeer tijdens het rijden, altijd aardige / vrolijke ritjes.

Fijne en leerzame rijschool

Wim, 12 november 2020

Fijne en leerzame rijschool

Fantastisch

Geraldine Hempenius, 12 november 2020

Ik volgende een spoed cursus van een week, Jerry gaf mij duidelijk uitleg en toonde geduld! Er is tijd voor een dolletje en ik voelde me echt op me gemak! Ben ook in 1x geslaagd 🙌🏻
Nogmaals hartstikke bedankt!!!

Autorijschool Idee is een goede en betrouwbare rijschool

Fleur, 3 november 2020

Ik heb een hele goede tijd gehad bij Sabine in de auto, en veel van haar geleerd. Ik heb bij m’n tussentijdse toets een vrijstelling voor m’n bijzondere verrichtingen gehaald, dat gaf veel rust voor mijn praktijkexamen, en dat heb ik in een keer gehaald.

Fantastische rijschool met veel aandacht voor individuele groei!

Renske van Dalen, 30 oktober 2020

Wat een fijne en betrouwbare rijschool! Ik heb lang getwijfeld bij het kiezen van een rijschool, maar ben zo blij dat ik voor IDEE heb gekozen. Er word ontzettend met je meegedacht en de flexibiliteit is enorm. De lessen zijn gericht op wat je als bestuurder en als persoon nodig hebt, wat maakt dat elke les passend en leerzaam is!

Ontzettend bedankt Marco, voor alle leerzame lessen. Dankzij jouw hulp, rust en vertrouwen heb ik veel geleerd en overwonnen! Ik heb veel plezier gekregen in het autorijden en heb nu zelfs in één keer mijn rijbewijs gehaald! Bedankt!

Leuke tijd, leerzaam en gezellig

Yulisa Blok, 29 oktober 2020

Goede begeleiding van Marco, De persoonlijke aanpak was fijn. Samen op zoek naar de beste methode.

Super rijschool! Deze zou ik iedereen aanbevelen!

Milou Brugman, 29 oktober 2020

Fijne rijschool, doen nooit moeilijk over iets als je het maar aangeeft, geduldige instructeurs! In 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Echt een top rijschool!

Geweldig!

Merel Evers, 28 oktober 2020

Als je opzoek bent naar een kwalitatief goede rijschool, raad ik je IDEE aan. Kenmerken van deze rijschool zijn flexibiliteit en toegankelijkheid. De rijinstructeur kijkt naar wat jij als individu nodig hebt, waardoor je een snelle groei doormaakt. Daarnaast heeft deze rijschool een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en een fijne auto om als beginnend bestuurder in te rijden!

De rijlessen waren gezellig maar tegelijkertijd zeer leervol

Maud van Polanen, 28 oktober 2020

Rijles was voor mij altijd een beetje stressvol omdat het iets nieuws is. Maar met de hulp van Marco heb ik die stressfactor omgezet in plezier. En met die hulp heb ik mijn rijbewijs behaald. Na elke les had ik weer iets nieuws geleerd en na elke les kreeg ik meer zelfvertrouwen. IDEE is een echte aanrader en ik ben super blij dat ik deze rijschool heb gekozen.

Super geregeld en gezellig

Ashwin Kemp, 28 oktober 2020

Super geregeld en gezellig!

Fantastisch!

Kiki Meerbeek, 28 oktober 2020

Ik heb een heerlijke tijd gehad tijdens mijn rijlessen bij idee. Leuke mensen en ook ik 1 keer geslaagd voor theorie, TTT en examen. Heel erg bedankt voor alles Sabiene!

De rijlessen waren constructief, aangepast op jouw behoeftes en natuurlijk hartstikke gezellig.

Hanna Cohen Jehoram, 28 oktober 2020

Sabine is een goede rij instructrice. Ik heb me altijd erg op mijn gemak gevoeld bij haar en ze wist makkelijk mijn zwaktes en sterktes te zien. Na hard aan de zwaktes te hebben gewerkt ben ik toen geslaagd (dankzij Sabine)

Ik heb een toptijd gehad bij Idee! Veel zelfvertrouwen gekregen.

Anoniem, 13 oktober 2020

Ik was bij idee ontzettend op mijn gemak en leerde heel veel, maar ook tijdens het harde werken richting het examen heb ik het ook ontzettend gezellig gehad. Ik ben blij dat ik bij jullie heb mogen rijden

Een rijschool waar je als leerling centraal staat

Puck Colen, 10 oktober 2020

Na een tijd bij een andere rijschool gereden te hebben, kwam ik via aanraden terecht bij Rijschool IDEE. Al na 1 les wist ik: dit past bij mij en hier ga ik, na veel lessen en moeite, eindelijk mijn rijbewijs halen!

Met heel veel plezier, vertrouwen en gezelligheid heeft Jerry mij richting dat rijbewijs geholpen. Waar het voor mij bijna onmogelijk leek, gaf hij me het vertrouwen terug, zodat ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald. Jerry blijft altijd kalm en rustig maar biedt ook super veel gezelligheid. Ik ga het lachen in de auto zeker missen!

Bij autorijschool Idee staat persoonlijke aandacht en coaching op 1

Bastian den Boer, 9 oktober 2020

Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen Jerry. Top ervaring. Bedankt!!

Hele familie in 1x geslaagd, top ervaring!

Matthijs van der Kleij, 9 oktober 2020

Gezellig, doelgericht en flexibel. Hele fijne lessen gehad van Jerry, helemaal top!

Eerst een mismatch maar daarna super veel fun!

Eva Schaapherder, 6 oktober 2020

Mijn eerste rijinstructeur en ik klikte niet zo goed. De rijschool heeft meerdere instructeurs en ben ik zo bij Marco in de auto beland. Hij nam echt de tijd en in alle rust bracht hij mij het autorijden bij. In de maanden dat ik met Marco heb gereden is het super gezellig geweest. Lekker naar de muziek luisteren en ondertussen kletsen. Waar nodig was kreeg ik echt goede tips en/of een duidelijke uitleg. Marco heeft mij geleerd om niet te streng te zijn voor mijzelf, “het hoeft niet perfect zolang het maar veilig is”. Na vele maanden houd de pret dan nu op. Ik heb vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik weet nu dat ik veilig en zelfverzekerd in de auto zit. Super bedankt Marco!!!

Top, de instructeurs hebben veel ervaring!

Tom Lovgren, 5 oktober 2020

Ik heb een top ervaring gehad bij idee. De instructeurs weten allemaal wat ze doen en weten ook heel goed hoe ze leerlingen moeten aanwijzen.

Mijn ervaring bij Rijschool Idee, heeft alleen maar positieve kanten.

Nikki den Ouden, september 2020

Ik heb de maanden dat ik heb gereden, een hele leuke tijd gehad met Jerry. Met de lessen veel gezelligheid en waar het nodig was kreeg ik ook hele nuttige tips en uitleg, dat was in mijn geval ook af en wel nodig ;). Dankzij de duidelijke en leerzame uitleg, heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Nu kan ik gaan genieten van mijn vrijheid en weet ik zeker dat ik veilig de weg op kan. Heel erg bedankt daarvoor Jerry!!

Uitstekend

Jonas Marell, september 2020

Samen met Jerry heb ik het erg naar mn zin gehad. De uitleg hoe je iets moet doen of hoe je het voortaan beter kan doen ik is duidelijk en vriendelijk. De sfeer in de auto was echt top, het is niet alleen serrieus maar er is ook tijd voor een grapje of een praatje.

Door deze goede ervaring en begeleiding heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen binnen 27.5 rijuren.

Autorijschool IDEE en rij-instructeur Jerry geef ik beide 5 sterren

Met leerzame én gezellige lessen in één keer m’n rijbewijs gehaald

Zoë Feith, september 2020

Als je opzoek bent naar een rijschool waar écht naar jou als leerling wordt gekeken, dan is rijschool Idee een hele goede keuze.

Mijn lessen bij Roy waren zowel leerzaam als gezellig. Zo gaf Roy duidelijk aan waar ik mij verder op kon ontwikkelen en gingen we hier ook direct mee aan de slag. Zo heb ik in één keer m’n rijbewijs gehaald. Nu zit ik met veel plezier in de auto en kan ik genieten van de vrijheid om even de auto te kunnen pakken.

Nogmaals ontzettend bedankt Roy!

Fijne leeromgeving met top instructeur

Suzanne, september 2020

Mijn ervaring bij de autorijschool IDEE was top! Ik heb les gehad bij de zeer empatische instructeur, Marco. Hij maakt mij zeer comfortabel om te rijden en door de goede uitleg en feedback, kwam ik zelf over mijn onzekerheden (zoals situatie-inschatting) heen. Uiteindelijk ben ik in 1x geslaagd!

Super rijschool!

Fleur van der Waarden, augustus 2020

Jerry is een hele leuke en goede rijinstructeur!

Leuke en gezellige rijschool

Lucas, juli 2020

Ik heb les gehad van Jerry en heb het erg naar me zin gehad. De opdrachten waren altijd duidelijk en heb door de goede begeleiding me rijbewijs snel weten te behalen.

Super goede en gezellige ervaring gehad

Renee van Raaij, juli 2020

De rijlessen waren altijd goed en duidelijk. Ik heb altijd duidelijke uitleg gekregen van Jerry. Hierdoor in 1x geslaagd!

Leuk, Leerzaam en Duidelijk

Linn van der veen, juni 2020

De rijlessen waren altijd erg leuk om te doen, en toen ik moest afrijden was altijd alles goed uitgelegd en kwam ik niet voor verassingen te staan. Marco was altijd erg behulpzaam, vooral op de momenten dat het iets minder goed ging.

Gezellig en Leerzaam

Bo Manten, juni 2020

Altijd super gezellig met Sabine! In een keer geslaagd voor mijn rij examen. Erg duidelijk en leerzaam. Voelde altijd op me gemak.

Prettige rijlessen en goede uitleg

Laura-Christine van Harinxma thoe Slooten, juni 2020

Ik heb met veel plezier en gezelligheid gereden bij Jerry.
Door de duidelijke en leerzame lessen voor het examen ben ik in één keer geslaagd!

Duidelijke, goede en gezellige rijlessen

Isis Verheijen, juni 2020

Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald, Jerry bedankt voor de duidelijke, goede en gezellige rijlessen.

Gezellige en leerzame lessen

Maud Valkenet, juni 2020

Super gezellige lessen gehad met Sabine! Altijd duidelijke uitleg en goede feedback. In 1x geslaagd! Ik ga het neuriën samen wel heel erg missen!! 😉

Geweldig

Johanna

Autorijden vond ik best spannend en al helemaal het idee dat iemand dan naast je zit letterkijk op je vingers kijkt. Bij Sabine voelde ik mij echter altijd op mijn gemak. Het was elke week naast heel leerzaam ook gezellig. Ze ging heel goed om met mijn onzekerheid en spanning. Ik voelde mij in de auto veilig en er was altijd een ontspannen sfeer. Ik kan haar zeker aan iedereen aanraden! Wat een topper! Ik had geen betere auto instructeur/rijschool kunnen wensen.

Super gezellig, fijne en vooral goede lessen gehad bij autorijschool IDEE

Zoe Roelofs

In één keer geslaagd! Een goede voorbereiding op het rijexamen en ook nog eens gezellig. Super bedankt Jerry!

Superleuke, leerzame en gezellige lessen

Reinhard Heideman

Goede duidelijke lessen, rustige instructeur en altijd wel gezellig!

Top rijschool

Nick Schreurs, januari 2019

In één keer geslaagd bij rijschool Idee. Dankzij de goede lessen en vakbekwaamheid van mijn instructeur. Dankjewel Jerry!

Uitstekende rijschool

Jop van Os, januari 2019

Goeie en duidelijke instructies tijdens het rijden. Buiten dat is het ook zeer gezellig in de auto. Stapte elke les met plezier de auto in. Nogmaals bedankt voor het halen van mijn rijbewijs!

Hardstikke goed

Pien van Kraaikamp, januari 2019

Ik vond de rijlessen erg leuk en gezellig, alles werd duidelijk uitgelegd en ik denk dat ik zo erg goed heb leren rijden.

Gezellige en leerzame lessen

Ezra Salakory, januari 2019

Dankzij de gezellige en leerzame lessen van Jerry ben ik geslaagd voor mijn examen. Autorijschool IDEE is een aanrader!

Een hele goede rijschool

Jia Vogelaar, december 2019

Ik heb met veel plezier bij Rijschool Idee gereden. Goede lessen en een fijne sfeer in de auto. Daarmee heb ik het resultaat behaalt dat ik veilig en vlot op de weg kan rijden!

Leuke en leerzame lessen

Demi van Ede, november 2019

De autorijlessen die ik bij rijschool IDEE heb gevolgd waren altijd hele leerzame en leuke lessen. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn examen dankzij de goede lessen. Jerry is eerlijk, hartstikke duidelijk en het is ook nog gezellig! Ik raad rijschool IDEE zeker aan!!!

Goede rijschool!

Amber de Graaf, november 2019

In een keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dankzij de leuke en leerzame rijlessen van Jerry. 🙂

Top rijschool!

Sanne van Westing, november 2019

Autorijschool Idee is een echte aanrader! De afgelopen tijd heb ik met veel plezier de rijlessen bij Sabine gevolgd. Ik vond het erg gezellig, maar vooral ook heel leerzaam. Bedankt voor de toffe tijd!

Goede rijlessen, het is een toprijschool!

Beau Smit, november 2019

In één keer geslaagd voor mijn examen dankzij de goede lessen. Bedankt!

Gezellige leerzame rijlessen

Marije de Groot, oktober 2019

Dankzij de supergoede lessen van Jerry vandaag geslaagd voor mijn examen. Gezellige en leerzame lessen gehad. Ik zou rijschool IDEE absoluut aanraden. Bedankt voor Alles!

Gezellige leerzame rijschool

Tessa de Langen, september 2019

Super leuke en gezellige rijschool. Ontzettend veel geleerd en goede begeleiding. Met veel plezier mijn rijlessen gevolgd. Rijschool IDEE is een absolute aanrader.

Top rijlessen, Goede rijschool

Niek Roolvink, september 2019

Ik heb heel veel geleerd van de lessen van Jerry en hij kon altijd tijd voor je vrij maken om een keer in de week te gaan lessen!
Het is altijd gezellig en gelukkig heel leerzaam. Ik ben in één keer geslaagd en daar ben ik heel blij mee!

Top!!

Eline Maaswinkel, september 2019

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen dankzij Marco! Supergezellig lessen gehad met hem, maar ook heel leerzaam. Ik zou IDEE zeker aanraden! Bedankt Marco voor alle leuke lessen!!

Top lessen

Danielle van der Velden, september 2019

Na een aantal tegenslagen toch mijn rijbewijs gehaald. Dit was nooit gelukt door de lessen van Marco waarbij ik altijd duidelijke en goede uitleg kreeg en waar het ook nog eens gezellig was. Ik zou rijschool IDEE en Marco bij iedereen aanraden! Heel erg bedankt!

Flexibel, leerzaam en gezellig

Wilger Versteegh, september 2019

Zojuist mijn rijbewijs gehaald. Dit is me gelukt door de gezellige en leerzame lessen van Marco. Hij gaf altijd een duidelijke uitleg en was flexibel in het inplannen van lessen. Een echte aanrader!

Gezellige leerzame lessen

Liseth Satumalaij, september 2019

Ik heb in één keer mijn rijbewijs kunnen halen en dit was nooit gelukt zonder de hulp van Sabine. De lessen bij Sabine heb ik ervaren als hele gezellige lessen met veel gelach. Ze heeft mij tips gegeven die ik nu tijdens het rijden nog steeds heel goed kan gebruiken. Bedankt Sabine voor alle gezellige en leerzame lessen! ele plezierige rijschool

Hele plezierige rijschool

Anoniem, augustus 2019

Ze leren je echt alles van a tot z en doen het op jouw tempo. Ze zijn eerlijk en wijzen je goed op je fouten. En ze zijn altijd op tijd.

Super!

Jeske van Trigt, juli 2019

Nadat ik een ongeluk had gehad op vakantie durfde ik niet meer te rijden. Ik ben na een tijd van rijschool gewisseld en bij IDEE terecht gekomen. Door Jerry heb ik weer vertrouwen gekregen in het verkeer en rij ik nu zelfverzekerd op de weg. Daarnaast waren het ook nog een super gezellige lessen! Zeker een aanrader 😉

Leerzaam en flexibel

Sem Westmeijer, juli 2019

Naast dat het altijd erg gezellig was in de auto, werd er ook goed les gegeven. Dit en de flexibele rijtijden zorgde ervoor dat ik voor zowel de tussentijdse toets als het examen in een keer heb gehaald. Echt een aanrader.


Uitstekende begeleiding

Evi Bouwman, juli 2019

Dankzij de goede begeleiding en lessen van Sabine ben ik geslaagd! Bedankt voor de erg leerzame en ook nog eens gezellige en leuke lessen. Ik ga dat wel missen hoor….

Super!!!

Fleur van Wijnhaarden, juli 2019

Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad tijdens het lessen. Erg gezellig in de auto en veel geleerd in een korte tijd lessen. Super flexibel in tijden of waar ik opgehaald wilde worden. In 1x afgereden. Echt heel erg blij! Jerry, ik zou je bij iedereen aanraden!

Fijn, gezellig en leerzaam!

Anoniem, juli 2019

mega gezellige, leerzame lessen 🙂

Marjolie van de Witte, juli 2019

Ik heb oprecht hele leuke, gezellige en leerzame lessen gehad van Sabine! Alles word op een rustige manier uitgelegd en dat is heel fijn. Ook zijn ze flexibel qua tijden, wat voor mij heel gunstig was. Ik ga de lessen wel echt missen, vooral het vele lachen, de gekkigheid en de karaoke ;). De rijschool is zeker aan te raden! Dankjewel Sabine, je bent een toppertje!!


top rijschool

Kevin Roozendaal, juni 2019

Ik heb met veel plezier gereden bij deze rijschool.
hele goede en leerzame lessen en in 1 keer geslaagd. Dit was zeker niet gelukt zonder de lessen van Sabine.
Ik raad het iedereen aan!

Zeer goede rijschool

Daphne, juni 2019

Na een aantal lessen en gezzelig heid samen met Jerry een zeer fijne tijd gehad. Als instructeur heerlijk rustig maar ook grappig . Jerry legde alles goed uit en nam ook de tijd voor je als je iets niet goed begreep. Jerry neemt ook je angst af voor het rijden want hier had ik last van. Hiervoor heb ik bij een andere rijschool gelest maar de overstap gemaakt naar idee. De rijschool idee is zeer goed en zeker aan te raden. nu kan ik volop zeggen dat ik Geslaagd ben. Rijschool idee hartelijk bedankt voor de goede lessen.

Fijne rijschool

Floor van Dalen, juni 2019

Bij Idee heb ik onder best wat tijdsdruk mijn rijbewijs gehaald. Sabine is een hele fijne instructeur! Ze is geduldig, kundig, positief en opbouwend kritisch waar het nodig is. Ze geeft de inzet die je toont driedubbel terug door met je mee te denken, te motiveren en flexibel te zijn. En niet onbelangrijk: Sabine is tof en je kunt met haar lachen! Ik ga de lessen dan ook missen… Superbedankt! Bij deze rijschool ben je geen nummertje.

Fijne rijschool!

Tessa, juni 2019

Net mijn rijbewijs gehaald! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Jerry is het me gelukt!

Kwalitatief zeer goed, Veel persoonlijke aandacht en erg gezellig!

Laure Andriesse, mei 2019

Ik heb mijn rijlessen bij IDEE als super fijn ervaren. Ik heb lang tegen het beginnen van rijles aangehikt, maar Jerry heeft al mijn angst om de weg op te gaan weg genomen. Hij bleef altijd rustig, heeft duidelijk veel ervaring en hij gaf super goede en duidelijk instructies. Door mijn rijlessen bij IDEE durf ik nu te zeggen dat ik veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kan!

Een leuke en spannende ervaring met begeleiding van een vriendelijke vriend

Jente Joppe van der Tol, mei 2019

Leuke, open en waardevolle lessen. Terugkijkend op mijn periode bij Rijschool Idee ben ik zeer tevreden op de manier waarop ik ben ontvangen. Ik kwam van een andere rijschool waar ik er al flink wat lessen op had zitten. Toch heb ik enorm veel mogen leren waardoor ik op fantastische wijze geslaagd ben. Zelfs in “noodscenario’s” tijd vrijgemaakt, Klasse! Super gedaan Jerry!

Goede lessen, zeker een aanrader

Sam Broos, april 2019

In één keer geslaagd, bedankt Jerry! Naast aardige rijleraren waar je goed mee overweg kunt, maakt deze rijschool zijn slagingscijfers waar.

In één keer geslaagd!!!!!

Floor, april 2019

Ik ben van een andere rijschool overgestapt naar Autorijschool Idee en ik heb hier super fijne begeleiding en lessen gekregen van Sabine. Ze heeft het heel goed weer met mij opgepakt waardoor ik er weer vertrouwen in kreeg. Dankjewel Sabine voor alle gezellige en leerzame lessen, en voor je vertrouwen in mij!

Toplessen en in 1 x geslaagd

Mark Delput, maart 2019

Mark Delput, maart 2019

Toplessen gehad van Jerry en in 1 keer geslaagd!

Absolute aanrader!

Anoniem, maart 2019

Ervaren, vriendelijke en vakbekwame instructeur, die goed kon omgaan met mijn zenuwen voor het examen. In een keer gehaald.

Fijne Leerzame lessen

Linda Beeloo, maart 2019

Hele fijne en leerzame lessen gehad van Jerry!

Fijne rijlessen

Kelsey Verkuil, maart 2019

Ben van een andere rijschool gekomen. Bij Sabine voelde ik me op me gemak. Ze heeft me nieuwe dingen geleerd die ik verkeerd had geleerd. Ze geeft je een goed gevoel en heeft mij goed begeleid tijdens mijn fijne rijlessen. Bedankt Sabine voor het vertrouwen in mij en dat je me hebt geholpen aan me rijbewijs.

5 sterren

Anoniem, maart 2019

Super leuke leerzame lessen

Danae van der Tol, maart 2019

Super leuke en leerzame lessen!

Super rijschool

Anoniem, februari 2019

Les gehad van Jerry, leuke maar leerzame lessen. Raad het zeker aan. En in 1 keer geslaagd! Bedankt hier voor Jerry!

Super rijschool

Bradley van der Ent, februari 2019

Super leuke en goede lessen gehad van Jerry. Blij dat ik daar mijn rijlessen heb gedaan. Bedankt Jerry.

Superervaring bij deze rijschool!

Jenneke van Vugt, februari 2019

Ik heb les gehad van Sabine en altijd fijne, gezellige en leerzame lessen gehad! Veel gelachen en veel geleerd. Ze stelt je op je gemak en bespreekt je leermomenten op een fijne, ontspannen manier. Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool dankzij de prettige lessen bij Idee echt weer plezier in het rijden gekregen. En in 1x mijn rijbewijs gehaald. Superbedankt Sabine, je bent een topper!!

Hele fijne rijschool

Marlies Timmer, januari 2019

Ik heb bij Jerry op mijn gemak en in mijn tempo, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren leerzaam, ontspannen en gezellig. Jerry legt alles rustig uit, maakt gebruik van foutjes om dingen nog een keer extra toe te lichten en geeft heel goed aan wat goed gaat en wat beter moet. Ontzettend bedankt Jerry!

Super rijschool!

Eline Wilmink, januari 2019

Na wisselen van rijschool super fijne rijlessen gehad van Jerry! Kwaliteit en gezelligheid gaan hier hand in hand. Zou de school aan iedereen aanraden! Bedankt voor de mooie tijd en succes met je rijschool!

Top rijschool met ervaren instructeurs

Zita Christiaans, januari 2019

De afgelopen 10 maanden heb ik rijles gehad bij Jerry en vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Jerry is een zeer ervaren instructeur die je vanaf dag 1 op je gemak stelt. Tijdens de lessen hebben we samen veel gelachen en heb ik ontzettend veel geleerd. Jerry neemt de tijd om dingen aan je uit leggen, heeft veel geduld en is altijd eerlijk over je leerpunten. Deze rijschool is een absolute aanrader! Ontzettend bedankt voor alles Jerry, ik ga je missen!

Lessen waren productief, vertrouwd en eerlijk!

Gina Hoogveld, december 2018

Na een aantal keer te zijn gezakt, was ik toe aan een andere rijschool. En ja hoor; via Rijschool Idee in 1 x geslaagd! Sabine gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had. Niet alleen is Sabine een hele fijne instructrice, ze dacht ook op alle mogelijke manieren mee om te zorgen dat ik zou slagen. Onze lessen waren productief, vertrouwd en bovenal: eerlijk, zodat ik ook echt wist waarom ik eerder eigenlijk niet geslaagd was. Bij Rijschool Idee ben je geen nummer en daarom raad ik iedereen deze rijschool aan. Sabine, bedankt bedankt bedankt!!!

Goede, leuke, leerzame lessen. In 1 x geslaagd!

Chiel de Hoop, juli 2018

Hele goede en leuke lessen gehad van Jerry leuk en leerzaam staat altijd open voor een babbeltje! Door deze lessen ben ik in 1 keer GESLAAGD! Heel erg bedankt Jerry!

In 1 x geslaagd!

Sam Lakmaker, juli 2018

Door de super lessen van Jerry ben ik in één keer geslaagd! Één maand intensieve lessen gehad en rijbewijs in de pocket. Heel erg bedankt Jerry!

Een absolute aanrader

Reina Zijlstra, maart 2018

Ik raad autorijschool Idee echt ten zeerste aan. Ik heb eerst via een andere rijschool gelest en dat heeft me helaas niet ver gebracht. Na een paar keer zakken (want veel te vroeg op examen gestuurd) is het best moeilijk om door te zetten en niet aan je zelf te gaan twijfelen, maar als je dan een instructeur als Jerry treft, dan voel je al snel: dit ga ik gewoon kunnen straks, hij gaat mij dit gewoon leren zoals het hoort. Jerry legt rustig en duidelijk uit, verliest nooit zijn geduld en heeft echt honderd procent aandacht voor jou (waar anderen nog wel eens vooral met hun telefoon bezig waren), en ziet dus ook wat je nodig hebt, waar je bijsturing nodig hebt, wat er nog even een paar keer herhaald moet worden (waar anderen je hele stukken rechtdoor laten rijden zonder je iets te leren). Het was echt een verademing, ik heb weer plezier in het rijden gekregen en nu ben ik gewoon meteen geslaagd, en weet ik ook dat we alles behandeld hebben en dat ik ook echt klaar ben om zelfstandig te gaan rijden. Met zelfvertrouwen de weg op, dat is toch wat je wil? Dan moet je dus bij Rijschool Idee zijn! Ont-zet-tend bedankt, Jerry!

Super lessen en in 1 x geslaagd

Iris Bouman, maart 2018

Super lessen gehad van Jerry en in 1x geslaagd! Bedankt voor je geduld en ook al had ik best wat lessen nodig ik vind autorijden nu eindelijk niet meer eng. Het beste voor de toekomst gewenst en nogmaals bedankt! Iris

Aanrader om bij IDEE te gaan lessen

Lieke, maart 2018

Leuke en leerzame lessen gehad van Marco. In het begin was ik wat angstig en onzeker over het rijden, maar daarmee heeft hij mij goed geholpen. Uiteindelijk in 1x geslaagd! Aanrader om bij IDEE te gaan lessen.

Veel geleerd en in 1 x geslaagd

Arianne, februari 2018

Hele goede lessen gehad van Marco. Ik was nogal zenuwachtig in het begin maar Marco bleef altijd rustig en geduldig waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Hij heeft goed door welke manier van lesgeven het best bij je past en waar je op moet focussen. Hierdoor heb ik veel geleerd en ben ik in 1x geslaagd. Heel erg bedankt!

Was goed voorbereid voor het examen. In 1 x geslaagd!

Bart Schrijver, februari 2018

Top en leuke lessen van Jerry gehad, daardoor lekker in 1x geslaagd! Goede voorbereidingen gehad, waardoor ik helemaal was klaargestoomd voor het examen. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader!!