Klantervaringen

Autorijschool Idee scoort 5 van 5 sterren

score: 5/5

Wilt u uw ervaring met autorijschool Idee delen? Vul het formulier in en laat andere (potentiële) kandidaten weten wat ze kunnen verwachten van Autorijschool Idee!

De beoordelingen zijn gecontroleerd en geverifieerd op echtheid en lopen niet via Autorijschool Idee. Daarom zijn de beoordelingen eerlijk en betrouwbaar.

(De klantervaringen leest u onder het invulformulier)


Invulformulier


Klantervaringen

Toplessen en in 1 x geslaagd

Mark Delput, maart 2019

Toplessen gehad van Jerry en in 1 keer geslaagd!

Absolute aanrader!

Anoniem, maart 2019

Ervaren, vriendelijke en vakbekwame instructeur, die goed kon omgaan met mijn zenuwen voor het examen. In een keer gehaald.

Fijne Leerzame lessen

Linda Beeloo, maart 2019

Hele fijne en leerzame lessen gehad van Jerry!

Fijne rijlessen

Kelsey Verkuil, maart 2019

Ben van een andere rijschool gekomen. Bij Sabine voelde ik me op me gemak. Ze heeft me nieuwe dingen geleerd die ik verkeerd had geleerd. Ze geeft je een goed gevoel en heeft mij goed begeleid tijdens mijn fijne rijlessen. Bedankt Sabine voor het vertrouwen in mij en dat je me hebt geholpen aan me rijbewijs.

5 sterren

Anoniem, maart 2019

Super leuke leerzame lessen

Danae van der Tol, maart 2019

Super leuke en leerzame lessen!

Super rijschool

Anoniem, februari 2019

Les gehad van Jerry, leuke maar leerzame lessen. Raad het zeker aan. En in 1 keer geslaagd! Bedankt hier voor Jerry!

Super rijschool

Bradley van der Ent, februari 2019

Super leuke en goede lessen gehad van Jerry. Blij dat ik daar mijn rijlessen heb gedaan. Bedankt Jerry.

Superervaring bij deze rijschool!

Jenneke van Vugt, februari 2019

Ik heb les gehad van Sabine en altijd fijne, gezellige en leerzame lessen gehad! Veel gelachen en veel geleerd. Ze stelt je op je gemak en bespreekt je leermomenten op een fijne, ontspannen manier. Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool dankzij de prettige lessen bij Idee echt weer plezier in het rijden gekregen. En in 1x mijn rijbewijs gehaald. Superbedankt Sabine, je bent een topper!!

Hele fijne rijschool

Marlies Timmer, januari 2019

Ik heb bij Jerry op mijn gemak en in mijn tempo, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren leerzaam, ontspannen en gezellig. Jerry legt alles rustig uit, maakt gebruik van foutjes om dingen nog een keer extra toe te lichten en geeft heel goed aan wat goed gaat en wat beter moet. Ontzettend bedankt Jerry!

Super rijschool!

Eline Wilmink, januari 2019

Na wisselen van rijschool super fijne rijlessen gehad van Jerry! Kwaliteit en gezelligheid gaan hier hand in hand. Zou de school aan iedereen aanraden! Bedankt voor de mooie tijd en succes met je rijschool!

Top rijschool met ervaren instructeurs

Zita Christiaans, januari 2019

De afgelopen 10 maanden heb ik rijles gehad bij Jerry en vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Jerry is een zeer ervaren instructeur die je vanaf dag 1 op je gemak stelt. Tijdens de lessen hebben we samen veel gelachen en heb ik ontzettend veel geleerd. Jerry neemt de tijd om dingen aan je uit leggen, heeft veel geduld en is altijd eerlijk over je leerpunten. Deze rijschool is een absolute aanrader! Ontzettend bedankt voor alles Jerry, ik ga je missen!

Lessen waren productief, vertrouwd en eerlijk!

Gina Hoogveld, december 2018

Na een aantal keer te zijn gezakt, was ik toe aan een andere rijschool. En ja hoor; via Rijschool Idee in 1 x geslaagd! Sabine gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had. Niet alleen is Sabine een hele fijne instructrice, ze dacht ook op alle mogelijke manieren mee om te zorgen dat ik zou slagen. Onze lessen waren productief, vertrouwd en bovenal: eerlijk, zodat ik ook echt wist waarom ik eerder eigenlijk niet geslaagd was. Bij Rijschool Idee ben je geen nummer en daarom raad ik iedereen deze rijschool aan. Sabine, bedankt bedankt bedankt!!!

Goede, leuke, leerzame lessen. In 1 x geslaagd!

Chiel de Hoop, juli 2018

Hele goede en leuke lessen gehad van Jerry leuk en leerzaam staat altijd open voor een babbeltje! Door deze lessen ben ik in 1 keer GESLAAGD! Heel erg bedankt Jerry!

In 1 x geslaagd!

Sam Lakmaker, juli 2018

Door de super lessen van Jerry ben ik in één keer geslaagd! Één maand intensieve lessen gehad en rijbewijs in de pocket. Heel erg bedankt Jerry!

Een absolute aanrader

Reina Zijlstra, maart 2018

Ik raad autorijschool Idee echt ten zeerste aan. Ik heb eerst via een andere rijschool gelest en dat heeft me helaas niet ver gebracht. Na een paar keer zakken (want veel te vroeg op examen gestuurd) is het best moeilijk om door te zetten en niet aan je zelf te gaan twijfelen, maar als je dan een instructeur als Jerry treft, dan voel je al snel: dit ga ik gewoon kunnen straks, hij gaat mij dit gewoon leren zoals het hoort. Jerry legt rustig en duidelijk uit, verliest nooit zijn geduld en heeft echt honderd procent aandacht voor jou (waar anderen nog wel eens vooral met hun telefoon bezig waren), en ziet dus ook wat je nodig hebt, waar je bijsturing nodig hebt, wat er nog even een paar keer herhaald moet worden (waar anderen je hele stukken rechtdoor laten rijden zonder je iets te leren). Het was echt een verademing, ik heb weer plezier in het rijden gekregen en nu ben ik gewoon meteen geslaagd, en weet ik ook dat we alles behandeld hebben en dat ik ook echt klaar ben om zelfstandig te gaan rijden. Met zelfvertrouwen de weg op, dat is toch wat je wil? Dan moet je dus bij Rijschool Idee zijn! Ont-zet-tend bedankt, Jerry!

Super lessen en in 1 x geslaagd

Iris Bouman, maart 2018

Super lessen gehad van Jerry en in 1x geslaagd! Bedankt voor je geduld en ook al had ik best wat lessen nodig ik vind autorijden nu eindelijk niet meer eng. Het beste voor de toekomst gewenst en nogmaals bedankt! Iris

Aanrader om bij IDEE te gaan lessen

Lieke, maart 2018

Leuke en leerzame lessen gehad van Marco. In het begin was ik wat angstig en onzeker over het rijden, maar daarmee heeft hij mij goed geholpen. Uiteindelijk in 1x geslaagd! Aanrader om bij IDEE te gaan lessen.

Veel geleerd en in 1 x geslaagd

Arianne, februari 2018

Hele goede lessen gehad van Marco. Ik was nogal zenuwachtig in het begin maar Marco bleef altijd rustig en geduldig waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Hij heeft goed door welke manier van lesgeven het best bij je past en waar je op moet focussen. Hierdoor heb ik veel geleerd en ben ik in 1x geslaagd. Heel erg bedankt!

Was goed voorbereid voor het examen. In 1 x geslaagd!

Bart Schrijver, februari 2018

Top en leuke lessen van Jerry gehad, daardoor lekker in 1x geslaagd! Goede voorbereidingen gehad, waardoor ik helemaal was klaargestoomd voor het examen. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader!!